СМЯНА НА ЦВЯТ С ФОЛИО И ЗАПАЗВАНЕ НА ОРИГИНАЛНАТА БОЯ

Решаваме да сменим цвета на новия автомобил или пък защо да не подновим старата избеляла боя?!
Веднага търсим добър бояджия или в повечето случай евтин” вариант за пребоядисване…
накрая всеки знае че евтиното излиза прескъпо, но това друга тема…

ЦЯЛОСТНА СМЯНА НА ЦВЕТА ИЛИ ЦЯЛОСТНО ОБЛЕПЯНЕ

Тука много често срещаният проблем с “купих си сива кола, много ми се искаше да е червено с перла!”  има много лесно решение!

Цветовата гама в която можете да избирате цвят е толкова голяма, че със сигорност ще се спрете на няколко варианта. След като сте избрали своят цвят идва ред на професионалистите които ще инсталират фолиото върху вашето превозно средство. това обикновенно се прави за 2-4 дена в зависимост от модела на колата. Предимствата при цялостното облепяне на колата с цел смяна на цвят е, че става сравнително бързо, запазва оригиналният цвят на колата и имаш голям избор от цветове и материали пред които да избираш!

Когато дойде моментът да смениш своята кола, премахването на фолиото става лясно и не наранява боята (силно препоръчвам да се ползват услугите на специалист за целта) и ще можете да я продадете на по-добра цена!

ДА ПИПНЕМ ДЕТАЙЛИТЕ

ОСНОВНИ И МАЛКИ ДЕТАЙЛИ
голяма част от визуалния тунинг са малките детайли

Супер актуално в днешно време е да си направиш детайл, които да се различава от оригиналния цвят на колата. Най-често срещаните подобрения са карбоново фолио за предния капак, черно матово фолио за страничните огледала или таван, само въображението може да те спре със експериментите. Предния капак е сред най-предпочитаните детайли, защото е най-изложим на повреди по боята, а по този начин тя се запазва.

ИНТЕРИОРНИ РЕШЕНИЯ

ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ И ДЕТАЙЛИТЕ В ИНТЕРИОРА

Много от колите идват с не точно този интериор които сме мечтали да имаме!

Интериорните лайсни и всякакви алуминиеви и пластмасови детайли в интериора можете да промените…