БРАНДИРАНЕ

ЦЯЛОСТНО ИЛИ ЧАСТИЧНО РЕКЛАМНО БРАНДИРАНЕ

Брандиране на автомобили или друг вид превозни средства с цел Реклама. Рекламни надписи от фолио. Перфо фолио по прозорците, отново с цел реклама. Това са част от услугите които предлагаме във Варна Фолио!

няколко мотивиращи снимки

РЕКЛАМНО БРАНДИРАНЕ НА АВТОМОБИЛ

Пълното облепяне на кола със специално създаден за целта на рекламата – дизайн. След което се принтира на Каст фолио. Преди довършителните операции като изрязване и подготовка на превозното средство за облепяне, фолиото се ламинира отново със специален ламинат. Това гарантира за качеството на рекламата и нейната издръжливост във времето. Ако имате добър дизайнер и професионалист които да облепи колата. Това ви гарантира перфектни резултати и една уникална подвижна реклама. Фолиото може да издържи минимум 5 години, ако се подържа по изисквания. Свържете се с нас и поръчайте вашата подвижна реклама!

Рекламни надписи от фолио

НАДПИСИ ИЛИ МАЛКИ ПРИНТ ФОЛИА

Винаги можете да се възползвате и от по-евтините варианти за подвижна реклама. Това са РЕКЛАМНИТЕ НАДПИСИ от фолио. Отново се използва висококачествено каст фолио специално създадено за автомобили. Фолиото се изрязва на режещ плотер след което се трансферира със подходящата трансферна лента. Остава да се почисти хубаво мястото и да се залепи надписа. Бих препоръчал рекламните надписи да се комбинират със изпечатано лого или малка картинка, която да допълни цялостната визия на рекламата. Всичко зависи от вашият дизанер и Вашите предпочитания към рекламата! Ние можем да изготвим за вас Уникален дизайн и след това да го превърнем в реалност!

Възползвате се още сега от нашите услуги, просто се свържете с нас за повече информация !

Може би ще Ви бъде интересно да прочетете и тези статии